Kollárik Péter múltidéző sci-fi magazinja

Ha harc, hát legyen harc!

Ha harc, hát legyen harc!

2008-feb-20

Star Trekes bejegyzésem alá Jud belinkelt egy videót, amelynek a következő címet adták: A legszánalmasabb harcjelenet a filmtörténelemben. Nos, el kell szomorítanom mindenkit: szerintem Kirk kapitány és a Gorn párharca az Aréna c. Star Trek epizódból a legjobb esetben is csak ezüstérmes lehet. Következzék most gyűjteményem becses darabjából, egyik kedvenc filmemből egy részlet. Az alkotásnak már a címe is szerelemre lobbantja az ínyenc mozinézőt: Kingu Kongu tai Gojira azaz King Kong Godzilla ellen. Na ez aztán csihi-puhi a javából.

Az SF WIW videomegosztójának sajátossága, hogy ehhez a mintegy tíz perces részlethez elég erős gép (vagy széles sáv?) szükségeltetik; lassabb gépeknél (vagy keskenyebb sávoknál?) előfordul, hogy leáll a film, és néhányszor újra kell indítani. Esetleg érdemes már az elején lepauzézni, és megvárni, amíg a szürke csík az alján végigér. Szeretettel ajánlom mindenkinek.


5 comments

 1. Avatar of acélpatkány

  :D Ez is nagyon üt. De a Kirk vs. Gorn se kutya. Persze magával a ST-vel semmi különösebb bajom. Hát na, 40 éves a sorozat, megértőnek kell lenni.

 2. Avatar of signal

  Godzilla Óriáslepke ellen, az nincs meg? Vagy MechaGodzilla Godzilla ellen?
  Gyerekkorom, drága gyerekkorom… :( brühü

 3. Avatar of Chelloveck

  Jó, mán a kisujjamat nyújtom, oszt az egész karom kéne? :mrgreen:

 4. Hát ez nagyon izgi volt, köszönöm a videót!

  Azért azt a gyönyörű szép kastélyt megsirattam… :(

Leave a Reply

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin