Kollárik Péter múltidéző sci-fi magazinja

Adrianne Curry és a sci-fi

Adrianne Curry és a sci-fi

2010-okt-03

Félreértés ne essék, nem szívügyem a cosplay és a nördség is eléggé távol áll tőlem; ez a kislány azonban megragadta a figyelmemet. Röviden annyit róla, hogy a neve akkor került be a celebköztudatba, amikor 2003-ban megnyerte az America’s Next Top Model valóságsót, majd azóta is szerepelt tévéműsorokban és filmekben, és plébojos fotói sem elhanyagolhatók. Nekem a leginkább a sci-fi iránti vonzódása imponál, hiszen különféle találkozókon előszeretettel jelenik meg mutatós jelmezekben, s mivel a nejem sanszosan nézegeti a blogom, maradjunk annyiban, hogy tisztelem a hölgyet az elhivatottságáért. :)

Az első képen Leia rabruhájában látható az idei San Diegó-i Comic Conon. Lennél a Jabbája, mi!

Princess Leia

A Csillagok háborúját különösen kedveli, holmi Trooperfesteken birodalmi tisztként jelenik meg. Az vesse rám az első követ, aki biztos benne, hogy ellen tud állni a sötét oldal csábításának!

Imperial Officer

Megvan nekem Az ötödik elem, többször is láttam, egyike azon ritka filmeknek, amelyeket minél többször nézek meg, annál kevésbé tetszik. A Leeloo figura (elsősorban Milla Jovovich alakítása miatt) határozottan irritál, Adrianne-nek azonban az ő ancúgja is jól áll.

Leeloo

Testhezálló kosztüm: Wonder Woman azaz a Csodanő. Hát ide a nyakamba azt az Igazság Lasszóját!

Wonder Woman

Tulajdonképpen valami majmokbolygójás jelmezt azért hiányolok a repertoárból – naná, nyilván nem Zira-, hanem Nova-kosztümre gondolok –, befejezésül viszont íme az a jelmez a torontói Comic Conról, ami aztán végképp Adrianne rajongójává tett. Horrorsó grúgyai vannak a padrúgának, ugye, Ó testvéreim!

Podrooga!

Az utóbbi időkben gyakran olvashattunk róla, hogy emelni kellene a HungaroCon színvonalát. Lányok; ötletekért most már nehogy a szomszédba menjetek!


8 comments

 1. Avatar of dzsejt

  Szó se róla, meg vannak az előnyei a sci-fi rajongásnak :D

 2. Mindég csak az a Narancs, oszt még ő monnya, hogy nem politizál a blogjába’ :D

 3. Ez a rabszolga-Leia mánia számomra érthetetlen, bár mondjuk kétségkívül szórakoztató. :-)

 4. Nem igazán értem NocadLee problémáit…
  Számomra EZ a (mármint a fenti képen látható)Leia hercegnő-mánia igencsak elképzelhető… :)

 5. Avatar of merras

  @Nocadlee csak azért mondja ezt, merthogy feleséggel rendelkezik. Valójában nagyon is jól megérti ezt a problematikát. :)

 6. Avatar of Kadmon

  Nekem a birodalmi egyenruhában jön be legjobban. Remélem, ezt nem elemzi ki egyik pszichológusunk sem :)

 7. Great costumes!!! Years ago, some women went practically naked to some Sci-Fi conventions…1966-71. All the best to Pete and the gang from The Haunted Barn, New York.

Leave a Reply

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin