Kollárik Péter múltidéző sci-fi magazinja

Aranyblog megint

Aranyblog megint

2011-aug-09

A legkedvesebb emlékem a Goldenbloggal kapcsolatban az első találkozásom volt 2007-ben. Magamat neveztem, és megdöbbentem, amikor a blogom Szórakozás kategóriában az első tízbe bekerült. Csalódott nem azért voltam, mert végül nem én nyertem, hanem azért, mert sokan, akik szerették a blogomat, mégis másra szavaztak, mert akkor még pár száz szavazat elég lett volna a győzelemhez. Azóta a Goldenblogban történő indulás szabályos iparággá nőtte ki magát, volt, amikor a közönséget be sem vonták a szavazásba, mostanra pedig van zsűris és közönségszavazatos döntés is. Sajnos az idén a közönségszavazat csak azoknak lehetséges, akik facebookos regisztrációval rendelkeznek, ezért közérdekű felhívásom elsősorban nekik szól.

Nem is érdekelt már ez a verseny, de mit csináljak, ha a blogrendszer gazdája benevezett :) Vannak versenytársaim, akik mellett labdába sem rúghatok, egyelőre még a legjobb tízben sem vagyok benne, mégsem lennék nyugodt, ha nem kérném meg azokat, akinek tetszik, amit a klasszikus sci-fiért teszek, hogy szavazzanak rám. Ehhez nyújt segítséget az alábbi mücök:

És hogy egy kicsit feldobjam a hangulatot, úgyis aktuális a téma:


One comment

  1. Megtörtént, természetesen, de ezt már úgyis tudod.

    Szerintem, ha valaki indul egy ilyen versenyen, már nyer, hiszen kíváncsiskodók ellátogatnak a blogjára, belenéznek, olvasgatnak és talán maradnak. Mindenesetre biztosan jóval többen ismerik már a blogodat, mint eddig, és ez már nyereség! :-)

Leave a Reply

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin